Industriële reiniging

Het reinigen van productieruimtes, apparatuur en productiemiddelen is specialistisch werk en vraagt om specifieke kennis. Schoonmaakbedrijf Deiman is uw specialist.  

Terug

Specialist in industriële reiniging

Schoonmaakbedrijf Deiman is al jarenlang vertrouwd met de meest uiteenlopende industriële processen en is ISO en VCA gecertificeerd. In verschillende sectoren verzorgd Schoonmaakbedrijf Deiman de industriële reiniging, van (dier)voedings- tot de farmaceutische industrie. Wij denken met u mee om bedrijfshygiëne en veiligheid te optimaliseren. Samen met u stellen we een schoonmaakplan op dat aansluit bij de proces in uw bedrijf. 

We reinigen onder andere productieruimtes, opslagplaatsen voor grondstoffen en complete productielijnen. Schoonmaakbedrijf Deiman werkt met gespecialiseerde industriële schoonmaak apparatuur zoals hoogwerkers en hogedruk units die aan de benodigde keuringscertificaten voldoen. Vanzelfsprekend beschikken wij ook over VCA- en hoogwerker certificaten zodat u verzekerd bent dat werkzaamheden door professionals en naar behoren gebeuren.

Wij evalueren onze werkzaamheden op reguliere basis. Zodoende zorgen wij voor extra continuïteit en hoge kwaliteit binnen uw organisatie.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden in industriële reiniging? Neem gerust contact met ons op. Samen stellen we het schoonmaakplan samen dat past bij uw bedrijf. 

 

Realisatie PuurIDee