Woningreiniging

Een schone leefomgeving is essentieel voor algeheel welzijn. Woningreiniging,  ontruimingen en – ontsmettingen is voor ons dagelijkse praktijk.

Terug

Grondige aanpak, stevige reputatie

Schoonmaakbedrijf Deiman kan ingeschakeld worden voor particuliere woningreiniging en we werken samen met woningbouwverenigingen , makelaars, verhuurders voor opleveringschoonmaak en ontruiming. Samen met VvE’s zorgen we voor structureel voor schoonmaakonderhoud aan gezamenlijke ruimtes van flatgebouwen en appartementen. Dankzij onze ruime ervaring in het desinfecteren van zwaar vervuilde woningen hebben we een stevige reputatie in de markt opgebouwd.

 

Opleveringschoonmaak

Bij een verhuizing naar een nieuwe woning of bij de oplevering van een nieuwbouwwoning valt er altijd iets schoon te maken.  Denk aan het verwijderen van bouwstof, cementsluier, kit- en verfresten, die u zelf niet zo eenvoudig weg krijgt. Een opleveringschoonmaak geeft u de frisse start.

Schoonmaakbedrijf Deiman levert vakkundig en snel een team van deskundige schoonmakers.

Ontruiming

Bij verhuizing, uitzetting of overlijden van een familielid kunnen wij het pand indien gewenst leeg en schoon opleveren en voeren we het vrijgekomen afval af. We verzorgen het gehele traject met respect voor de nabestaanden en/of bewoner(s).

Schoonmaakonderhoud voor VvE’s

Voor VvE’s verzorgen we het schoonmaakonderhoud van openbare ruimtes van flatgebouwen en appartementen. Denk hierbij aan traphallen, liften, entreehallen, containerruimtes, parkeergarages etc. We hebben het over alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.  Onze samenwerking omvat een compleet dienstenpakket die samen met u wordt opgesteld.  

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden in opleveringsschoonmaak, ontruiming of schoonmaakonderhoud? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Realisatie PuurIDee