Gevelreiniging

Gevels hebben vaak veel te verduren, denk aan de weersomstandigheden, vuil en vandalisme. Schoonmaakbedrijf Deiman zorgt ervoor dat uw gevel weer uw visitekaartje wordt, en blijft.

Terug

Uw gevel als visitekaartje

Een goed verzorgde en schone gevel is ontzettend belangrijk voor de algehele uitstraling van uw woning, pand of kantoorruimte. Schoonmaakbedrijf Deiman werkt met verschillende schoonmaaktechnieken voor een uitmuntend resultaat. We kijken hierbij goed naar het materiaal. want voor het reinigen van uw gevel is het namelijk van wezenlijk belang of uw gevel met baksteen, kalkzandsteen, betonsteen of natuursteen is gebouwd. Ook alternatieve gevelmaterialen als aluminium, zink, aluminium, koper of staal vragen om een aangepaste reiniging.

Soms is er voor gevelreiniging niet meer nodig dan warm water en hoge druk. Maar sommige gevelvervuilingen vragen om een hardere aanpak en zijn chemische reinigingsmiddelen de beste oplossing. We kijken met u samen naar de juiste aanpak en zorgen ervoor dat uw gevel nadien weer spik en span eruit ziet. 

Realisatie PuurIDee