Hogedrukreiniging

Schoonmaakbedrijf Deiman beschikt over speciale apparatuur voor hogedrukreiniging, zowel koud- en heetwater hogedrukreinigers voor uiteenlopende toepassingen.  

Terug

Goed reinigen met hoge druk

Met hogedrukreinigen is een specialistische klus. Er kan snel schade ontstaan wanneer niet de juiste druk wordt toegepast. Schoonmaakbedrijf Deiman heeft de juiste mensen met deze vakkennis paraat. U kunt rekenen op een deskundige en professionele reiniging voor een perfect resultaat. De VCA gediplomeerde vakspecialisten van Schoonmaakbedrijf Deiman weten als geen ander hoe en met welke soort apparatuur de hogedrukreiniging moet worden gerealiseerd. We houden rekening met de kritieke punten en de omgeving de schoonmaakwerkzaamheden moeten plaats vinden. Enkele toepassingen van hogedrukreiniging zijn onder andere gevelreiniging het reinigen van kunststofbeplating, de reiniging van balkons en/of balustrades. We reinigen bedrijfsvloeren en gevels en verwijderen graffiti. 

Dankzij onze mobiele units zijn we flexibel inzetbaar. Met de hoogwerker zijn we in staat om bij praktisch iedere plek te komen. We voeren hogedrukreiniging uit als onderdeel van projectmatig onderhoud en op opdrachtbasis. 

 

Realisatie PuurIDee