Onze specialiteiten

Schoonmaakbedrijf Deiman heeft oog voor de veranderende wensen en we spelen daar actief op in met een totaalpakket aan hoogwaardige dienstverlening en specialistische reiniging. Scherp op hygiëne en scherp in prijs. Wij zijn ISO en VCA gecertificeerd. Ons professionele team staat garant dat alles vakkundig en volgens afspraak wordt uitgevoerd, met respect voor natuur en milieu.

Ramen wassen

De medewerkers van Schoonmaakbedrijf Deiman zijn ervaren glazenwassers. Ze zijn vakkundig en betrouwbaar en weten als geen ander een helder resultaat te leveren.

Gevelreiniging

Gevels hebben vaak veel te verduren, denk aan de weersomstandigheden, vuil en vandalisme. Schoonmaakbedrijf Deiman zorgt ervoor dat uw gevel weer uw visitekaartje wordt, en blijft.

Kunstofreiniging

Schakel ons in voor een eenmalige of periodieke reiniging van uw kunststof. Schoonmaakbedrijf Deiman is de specialist en kan verweerd kunststof beschermen en weer brengen tot vrijwel nieuwe staat.

Vloerreiniging

Voor alle voorkomende vloeren zoals tapijt, linoleum, houten vloeren en grindvloeren is Schoonmaakbedrijf Deiman uw specialist.

Hogedrukreiniging

Schoonmaakbedrijf Deiman beschikt over speciale apparatuur voor hogedrukreiniging, zowel koud- en heetwater hogedrukreinigers voor uiteenlopende toepassingen.